Frenchmade BV
Bel voor meer informatie
085 - 743 02 49!

Uw bedrijfsadministratie graag op orde? Gemakkelijk en correct met Ompria

19-10-2019 door Martijn Franssen

Een bedrijf starten is spannend en uitdagend, maar brengt ook noodzakelijkheden met zich mee waaraan u uw kostbare tijd niet graag verspilt. Hoewel, verspilling is het niet, want die noodzakelijkheden zijn juist vaak verplichtingen die u bij verkeerde uitvoering boetes kunnen opleveren of aftrekposten bij de belastingaangifte kunnen kosten! Denk bijvoorbeeld aan het correct en tijdig doen van BTW-aangiftes, voldoen aan het urencriterium voor onder andere de kleineondernemersregeling en het maken van juiste facturen.

Deze administratieve taken kunt u nu makkelijk en overal uitvoeren met Ompria; een handige app voor uw complete bedrijfsadministratie. Ompria maakt van factureren een eenvoudig taakje, het bijhouden van de betaalstatus van uw facturen een eitje en van uw planning en urenregistratie een piece-of-cake! U doet dit namelijk waar u maar wilt met uw telefoon, tablet of PC. Daarnaast biedt Ompria vele functies die de software geschikt maakt voor nagenoeg iedere branche; verkoop in verschillende talen en valuta, geautomatiseerd voorraadbeheer, verkooptools, beheer van een moderne website met een webwinkel, het versturen van mailings, rapportagetools, een touchscreen kassasysteem en meer.

Belangrijker is nog dat Ompria eenvoudig schaalbaar is. U start uw bedrijf misschien in uw eentje, dan is Ompria een geschikte keuze, en als uw bedrijf uitgroeit naar 24 werknemers, maakt u gaandeweg gewoon 23 nieuwe gebruikers aan.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want Ompria kost u een gemiddeld uurloon per maand, maar u bespaart daarmee tientallen administratie-uren! Ompria bespaart u tijd en geld.

Kortom, of u nu keuringsarts of advocaat bent, een schildersbedrijf of een winkel heeft, een ZZP-er of MKB-er bent, Ompria past bij u.

bedrijfsadminisratie app gemakkelijk ompria factureren betalingen voorraadbeheer website webwinkel schaalbaar

 • Overal bereikbaar Overal bij uw bedrijfsadministratie en -boekhouding
  U heeft overal ter wereld toegang tot de administratie en boekhouding van úw organisatie! Met PC, tablet of telefoon.
 • Geen zorgen over serverupdates en -veiligheid Geen zorgen over IT infrastructuur
  Wij leveren u de IT-infrastructuur, server toegang, server- en softwareupdates en veiligheid.
 • Kostenbesparend door vergaande integratie Kostenbesparend
  Ompria levert het onderhoud, de hosting, domeinnaam en e-mail én uw bedrijfssoftware voor een vast bedrag per maand. Geen dubbele kosten meer!
 • Altijd automatisch upgrades Ga automatisch mee met de tijd
  Ompria is altijd in ontwikkeling en past zich aan de steeds veranderende eisen van veiligheid en gebruiksgemak aan. Uw Ompria-installatie dus ook!

Waarom zou u ompria gaan gebruiken?

 • U heeft een simpele administratie nodig maar deze moet makkelijk en overal toegankelijk zijn en betaalbaar?
 • U heeft voor uw organisatie een oplossing nodig voor de integratie van uw website met uw administratie?
 • U heeft een organisatie met medewerkers die elk toegang moeten hebben tot verschillende functies, op verschillende locaties en uw organisatie behoeft een volledig geautomatiseerde integratie van off-line, e-commerce en een fysieke winkel?
 • U bent webdesigner/-developer en wilt een veel beter alternatief voor Joomla & Wordpress en/of een totaalpakket voor administratie, e-commerce en webbeheer aan uw klanten kunnen aanbieden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Frenchmade / Ompria
Geerstraat 1
5111 PS Baarle-Nassau

Bezoek alleen op afspraak

 085 - 743 02 49
 facebook.com/ompria.business.software
  info@frenchmade.nl

Frenchmade heeft reeds lange tijd ervaring met het ontwikkelen van software voor het MKB en het gebruik van vergelijkbare software. Deze jarenlange ervaring heeft geleid tot het product Ompria: een app die voldoet aan veel eisen die organisaties stellen aan software voor CRM, CMS en boekhouding. Ompria is steeds in ontwikkeling en er zijn nog plannen voor vele extra functies.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap? Kijkt u op Ompria partner worden?