Home
>
Uw bedrijfsadministratie graag op orde? Gemakkelijk en correct met Ompria

Uw bedrijfsadministratie graag op orde? Gemakkelijk en correct met Ompria

19-10-2019 door Martijn Franssen

Een bedrijf starten is spannend en uitdagend, maar brengt ook noodzakelijkheden met zich mee waaraan u uw kostbare tijd niet graag verspilt. Hoewel, verspilling is het niet, want die noodzakelijkheden zijn juist vaak verplichtingen die u bij verkeerde uitvoering boetes kunnen opleveren of aftrekposten bij de belastingaangifte kunnen kosten! Denk bijvoorbeeld aan het correct en tijdig doen van BTW-aangiftes, voldoen aan het urencriterium voor onder andere de kleineondernemersregeling en het maken van juiste facturen.

Deze administratieve taken kunt u nu makkelijk en overal uitvoeren met Ompria; een handige app voor uw complete bedrijfsadministratie. Ompria maakt van factureren een eenvoudig taakje, het bijhouden van de betaalstatus van uw facturen een eitje en van uw planning en urenregistratie een piece-of-cake! U doet dit namelijk waar u maar wilt met uw telefoon, tablet of PC. Daarnaast biedt Ompria vele functies die de software geschikt maakt voor nagenoeg iedere branche; verkoop in verschillende talen en valuta, geautomatiseerd voorraadbeheer, verkooptools, beheer van een moderne website met een webwinkel, het versturen van mailings, rapportagetools, een touchscreen kassasysteem en meer.

Belangrijker is nog dat Ompria eenvoudig schaalbaar is. U start uw bedrijf misschien in uw eentje, dan is Ompria een geschikte keuze, en als uw bedrijf uitgroeit naar 24 werknemers, maakt u gaandeweg gewoon 23 nieuwe gebruikers aan.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want Ompria kost u een gemiddeld uurloon per maand, maar u bespaart daarmee tientallen administratie-uren! Ompria bespaart u tijd en geld.

Kortom, of u nu keuringsarts of advocaat bent, een schildersbedrijf of een winkel heeft, een ZZP-er of MKB-er bent, Ompria past bij u.

bedrijfsadminisratie app gemakkelijk ompria factureren betalingen voorraadbeheer website webwinkel schaalbaar

ompria
ompria is de drijvende kracht achter vele websites en administraties, onder andere
Viva la Fitness Vivendi Diëtetiek Bootcamp Spoorpark Tilburg Meditrev - medische keuringen Fysio Binnenstad AK bouw & tuin BeweegR Tilburg Fysio Spijkers Tilburg

Waarom zou u ompria  gebruiken?


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Al vanaf 19,99 p.m.* incl. .nl-domeinnaam en hosting!
Vul het contactformulier in!

Nieuws & blog

ompria © 2020 | ompria is powered by ompria en gemaakt door French Made
* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW